Afbeelding
Foto:

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot

HAAKSBERGEN - Woensdag 29 november vertoont Theater De Kappen in Haaksbergen twee films in het Filmhuis. 's Middags om 14.30 uur, in het kader van de activiteiten van de WoeMi Club, de kinderfilm 'De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot' en 's avonds om 20.00 uur de komische dramafilm 'Paterson'.

Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar wanneer de gemene dokter Vleugelaar alle cadeautjes op de pakjesboot onder spuit met Blafspray. ?Slechterik dokter Vleugelaar en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde 'Blafspray' over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de 'Blafhoest', waar Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft. Maar als de Pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie, die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen?

Paterson
Komisch drama van Jim Jarmusch over het dagelijkse leven van een poëtische buschauffeur in Paterson, New Jersey, gespeeld door Adam Driver. ?Paterson leidt een eenvoudig, geregeld, maar gelukkig leven als buschauffeur in de stad Paterson, New Jersey. Ondanks het enthousiasme en de aanmoediging van zijn vrouw wil hij de gedichten niet publiceren. Laura's wereld verandert juist voortdurend. Dagelijks heeft ze nieuwe dromen en ambities die ze met de steun van Paterson probeert te realiseren.Adam Driver (While We're Young) en Golshifteh Farahani (About Elly) spelen de hoofdrollen dit komische drama van Jim Jarmusch (Broken Flowers, Stranger Than Paradise). Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa.