Afbeelding
Foto:

Germa Auto's naar nieuwe locatie

HAAKSBERGEN - Bij Germa Auto's in Haaksbergen is het momenteel een gezellige drukte. Het team van dit universele garagebedrijf is momenteel volop bezig met de verhuizing naar hun nieuwe locatie.

Tot voor kort zaten zij nog aan de Kruislandstraat 44B, maar inmiddels is de overgang naar de nieuwe locatie een feit. Zij zijn te vinden aan de Industriestraat 46 A in Haaksbergen. Dit ligt op straatlengte van het bestaande pand.

Verhuizing
Als eerste ging de werkplaats over naar de nieuwe locatie; dit is nu afgerond. Momenteel wordt nog druk gewerkt aan het inrichten van de showroom. Medio januari moet alles dan klaar zijn.

Meer ruimte
De nieuwe locatie is een stuk ruimer dan het huidige pand. Zo ontstaat nog meer ruimte om een breder assortiment occasions van alle merken te kunnen tonen. Zo kunnen de medewerkers van Germa u straks altijd een passend aanbod doen voor een mooie occasion binnen ieder budget.

Onderhoud
In de werkplaats kan Germa Auto's onderhoud uitvoeren aan alle merken. Naast uw reguliere onderhoud en de APK verrichten zij ook reparaties. Tevens kunt u hier terecht voor installatie van audio, handsfree, navigatie en alarmsystemen. Germa wil graag uw betrouwbare partner zijn om u mobiel te houden voor een eerlijke prijs.

Kom langs
Germa Auto's laat u graag kennismaken met het aanbod occasions en hun uitstekende service. Kom langs aan de Industriestraat 46A in Haaksbergen. Bel met 053-536 48 88 of kijk op: www.germaauto.nl