Afbeelding
Foto:

Altena & Bakker voor occasions en onderhoud

LOSSER - Autobedrijf Altena & Bakker aan de Leusinkweg 2 in Losser is specialist op het gebied van occasions van een breed assortiment merken. Zij bestaan in januari al weer zeven jaar en geven u graag passend advies voor de aanschaf van een mooie tweedehands auto of het belangrijke onderhoud aan uw huidige auto.

Bij Altena & Bakker is altijd een leuke, snel wisselende voorraad te vinden. Zij zijn hierbij ook Italiaans georiënteerd. Eigenaren Bjorn Altena en André Bakker hebben een voorliefde voor onder meer Fiat, Alfa Romeo en Lancia, voortgekomen uit hun ervaringen bij andere bedrijven in de regio. Mocht u op zoek zijn naar iets en kunt u het niet vinden? U kunt ook gebruik maken van hun diensten voor een zoekopdracht; zij proberen dan uw droom-occasion te vinden. Ook voor aankoopkeuringen, onderhoud en reparatie, financiering en schadeherstel bent u aan het juiste adres. De koffie staat altijd klaar.

Uw auto verkopen
Hebt u een auto en wilt u deze verkopen? Bij Altena & Bakker kunt u een online taxatie formulier invullen. Binnen 24 uur krijgt u dan een reactie. Zij zorgen voor een correcte afhandeling en RDW-verklaring, waarbij ze de auto nog dezelfde dag op kunnen halen.

Onderhoud
In de rijk uitgeruste werkplaats krijgt uw auto goed onderhoud tegen een gunstige prijs. Zij beschikken over twee bruggen en alle apparatuur om zelfs de moeilijkste storingen op te kunnen sporen en te verhelpen. In de werkplaats kunnen zij onderhoud uitvoeren aan elk merk. Ook voor onderhoud aan uw camper of bedrijfsauto kunt u hier terecht. Zo kunnen zij ook zorgen voor chiptuning van uw camper. Via de website van Alterna & Bakker kunt u ook een afspraak maken voor uw onderhoud.

Kom langs
Autobedrijf Altena & Bakker is gevestigd aan de Leusinkweg 2 in Losser. U bent van harte welkom om eens kennis te maken. Bel voor informatie met: 053- 536 14 14 of kijk op: www.altena-bakker.nl