Afbeelding
Foto:

Auto Ter Riet helpt u veilig de winter door

ENSCHEDE - Op 11 november organiseerde Auto Ter Riet in Enschede de goed bezochte wintercheck. Veel vaste klanten maakten gebruik van deze gelegenheid om hun auto winterklaar te laten maken. Naast dit winters onderhoud is ook het gebruik van winterbanden zeer verstandig.

De condities op de Nederlandse wegen zijn gedurende de wintermaanden stukken slechter dan in de andere seizoenen. Zo zorgen sneeuw en ijs voor gladheid. Als u dan zomerbanden onder de auto hebt, is de grip vaak een stuk slechter. Vakgarage Ter Riet levert daarom ook winterbanden. Ze zien de laatste jaren echter ook een sterke stijging in de verkoop van all-weatherbanden. Hierbij hoeven de wielen in het voorjaar en het najaar niet meer te worden gewisseld.

Wet- en regelgeving
In Nederland is het gebruik van winterbanden vooralsnog niet verplicht; hoewel het advies is om bij vorst vanaf -7 ook hier winterbanden of all-weather te gebruiken. In Duitsland is het gebruik van winterbanden echter wel verplicht, evenals in veel andere Europese landen.

Kom langs
Vakgarage Auto ter Riet informeert u graag over de aanschaf en montage van all-weather/winterbanden voor uw specifieke voertuig en situatie. Niet iedere band is namelijk hetzelfde. Daarnaast kunnen zij u een passende aanbieding doen. Kom langs bij Auto ter Riet aan de Daalweg 56-64, 7535 CE in Enschede. Bel met 053-432 34 34 of kijk op: www.autoterriet.nl