Filmavond Historische Kring Boekelo, Usselo, Twekkelo

BOEKELO - De Military, Hof te Boekelo en Bad Boekelo, begrippen in Twente en zeker in Boekelo. Op de jaarlijkse filmavond zullen oude beelden worden getoond van deze begrippen, afgewisseld met beelden van recente datum. De filmavond zal worden gehouden op donderdag 23 november aanstaande in De Buren.

Vanaf 20.00 uur worden er in de grote zaal van De Buren traditiegetrouw weer historische films vertoond. Maar er is niet alleen de film over het Hof te Boekelo. Ook oude en nieuwe beelden van de Military en Bad Boekelo worden vertoond. Ouderen onder u zullen wellicht nog veel mensen herkennen. De Historische Kring beschikt over een schat aan materialen over de geschiedenis van Boekelo, Usselo en Twekkelo: foto's, boeken en in eigen beheer uitgegeven publicaties. De Kring zal een aardige selectie tentoonstellen waar u in de pauze en na afloop uw hart kan ophalen. Voor de toegangsprijs hoeft u het niet te laten, die bedraagt 4,- euro. Voor donateurs is de toegang 2,- euro met daarbij een leuke verrassing.

Rommelmarkt voor Syrische weeskinderen

OLDENZAAL - Komende zondag organiseert de Suryoye Aremaese Vereniging Oldenzaal weer een gezellige rommelmarkt. Deze wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur aan de Thijlaan 20.

Deze vereniging zemelt hiermee geld in voor weeskinderen in Syri¨e. Zij willen deze kinderen zo een lichtpuntje geven in de kersttijd. Zondag is er nog meer te doen naast de rommelmarkt, zo kunt u hier ook terecht voor bij voorbeeld cosmeticabehandelingen, nagels lakken, lekkernijen en nog veel meer.

Jubilarissen bij Wouter Witzel EuroValve B.V.

LOSSER - Het bedrijf Wouter Witzel in Losser heeft afgelopen week weer vele jubilarissen geëerd voor hun jarenlange inzet.

Chris Wijnberg uit Losser is maar liefst 40 jaar in dienst van dit bedrijf. Bij de 25-jarig jubilea werden vijf mensen geëerd, namelijk Martin Minnegat, Alfred Atta, Michel van der Leest, Wim Vos en Gine Telgenhof.