Afbeelding
Foto:

Ook Sint en Pieten slagen bij Twimva

ENSCHEDE - Sinterklaas is weer in het land! Afgelopen week kwam hij met de stoomboot aan in Enschede.

Hoewel Sinterklaas voldoende heeft aan één paardenkracht, weten de Pieten al wel de weg te vinden naar Twimva automaterialen in Enschede. Hier zijn weer veel leuke geschenken te vinden voor de autoliefhebber, zowel op leuk als praktisch vlak.

Winterklaar
Tijdens de winter krijgt de auto het altijd zwaarder te verduren. Gelukkig kunnen we zelf veel doen om problemen te voorkomen. Qua leuke geschenken valt te denken aan bijvoorbeeld een ijskrabber en slotontdooispray, maar ook sneeuwdekens. Handige hulpmiddelen die niet mogen ontbreken. Naast de eigen merken levert Twimva ook leuke en praktische auto-accessoires van onder andere Kroon, Carpoint, Philips, Bosch en anderen.

Verzorging van de auto
De échte liefhebber wil natuurlijk dat de auto er altijd tiptop uitziet. Zo kunt u bij Twimva ook te recht voor een breed assortiment schoonmaak- en autopoetsartikelen van onder andere Valma, Turtlewax, Sonax, Meguairs, Kenotek en Autoglym. Daarnaast zijn zij ook dealer van Kärcher, maker van hoogwaardige reinigingsapparaten.

Kadobon
In de riante showroom in Enschede bent u aan het juiste adres voor al uw autobenodigdheden, zowel voor particulier als bedrijf. Weet u écht niet wat u moet geven? U kunt ook een kadobon laten uitschrijven. Zo geeft u altijd het juiste geschenk voor iedere auto-liefhebber. Twimva is te vinden aan Het Poolman 11 in Enschede. Kijk ook op: www.twimva.nl