Afbeelding
Foto:

Peugeot SUV's: flexibel, veilig en innovatief bij Broekhuis

TWENTE - Wie graag wat ruimer zit of wat meer te vervoeren heeft, heeft tegenwoordig steeds meer keuze in het SUV-segment. Ook Broekhuis Peugeot levert een bijzonder aantrekkelijke serie ruimere SUV's.

Broekhuis Peugeot met vestigingen in Almelo, Enschede, Hengelo, Rijssen en Oldenzaal laat u graag kennismaken met de Peugeot 2008, 3008 en 5008. Vorig jaar onthulde Peugeot de nieuwste generatie van deze populaire serie.

Compact en modern
De 2008 is de compacte maar toch verrassend veelzijdige SUV. Rijklaar vanaf 21.200 euro. Naast het fraaie materiaalgebruik en verzorgde afwerking behoren ze ook tot de veiligste auto's in hun segment. Van de veilige wegligging dankzij het elektronisch stabiliteits programma, de airbags tot aan de automatische remhulp tot 30 km/h, de 2008, 3008 en 5008 zijn allemaal een veilige keuze. Leverbaar met een selectie van duurzame benzine- en dieselmotoren; zo is de 1.6 BlueHDi-motoren het best presterende gamma dieselmotoren op de markt.

Stoere auto van het jaar
De Peugeot 3008 behoeft eigenlijk geen introductie; deze werd al gekozen tot Car of the Year 2017. Een aantrekkelijke, stoere krachtpatser voor de particulier en zakelijke rijder, leverbaar rijklaar vanaf 30.760 euro of als aantrekkelijke Blue Lease. De Euro 6 PureTech of BlueHDI motoren zijn niet alleen krachtig, maar kunnen ook gekoppeld worden aan de moderne EAT6 automatische transmissie, die zorgt voor sneller en soepeler schakelen met meer rijdynamiek. High-tech is ook het thema van het interieur. Zo biedt Peugeot's i-Cockpit connectiviteit en praktische rijinformatie.

Ideale reisauto
De Peugeot 5008 is de ruimste SUV in het gamma. Krachtige, gestrekte lijnen geven hem een sierlijk silhouet. Met maximaal zeven zitplaatsen is het goed toeven in het mooie interieur. Passagiers genieten van vele mogelijke opties, zoals het panoramische schuif-kanteldak of Focal-hifisysteem, leverbaar op specifieke uitvoeringen. Een perfecte auto voor de langere afstand; qua wegligging en geluidscomfort kan de 5008 zich meten met de beste reisauto's.

Passend advies
Broekhuis Peugeot laat u graag kennismaken met deze en alle andere modellen. Zij geven u ook graag passend advies over de mogelijkheden voor koop, financiering en natuurlijk zakelijke- of private lease. Ook voor jonggebruikte Peugeot occasions met het Leeuwekeur-label bent u aan het juiste adres. Kijk ook op: www.broekhuis.nl/peugeot