Afbeelding
Foto:

Massage op locatie

HAAKSBERGEN - Massage is een goed voorbeeld van het gezegde: het aangename met het nuttige combineren. Peti Staals specialiseert in klachtgerichte massage, maar biedt ook ontspannende massages op locatie aan voor particulieren en bedrijven.

Peti is inmiddels al tien jaar bezig met haar praktijk-aan-huis onder de naam Massage Mobiel. Zij werkt in een straal van zo'n 30 kilometer rondom Haaksbergen, hoewel ook klanten van verder weg welkom zijn tegen wat extra reiskosten.

Ontspannen en gezond
Peti biedt verschillende massagevormen aan. Dit loopt uiteen van een ontspannende massage, gezichts-, hand- en voetmassage, tot een klachtgerichte sportmassage. Ook Thaise Yoga massage, behoort tot de mogelijkheden. "Dit bestaat al zo'n 2500 jaar. Het combineert yoga, massage en acupressuur. We doen dit met een mat op de grond; zo kun je je hele lichaam gebruiken voor de meest effectieve massage."

Aanbieding
Om het 10 jarig bestaan te vieren, biedt Massage Mobiel nu een 60-minuten durende massage naar keuze aan voor slechts 30 euro! (Normaal 45 euro). Deze aanbieding is geldig tot eind januari 2018.

Stoelmassage
De stoelmassage is ook een zeer populaire vorm; een mooie manier om mensen kennis te laten maken met de voordelen van massage. Dit geeft meer energie en kan helpen om spanningsklachten zoals RSI te voorkomen. Ideaal voor mensen met een zittend beroep. "Ik heb deze massages al op veel bijzondere locaties gegeven; van evenementen tot uiteenlopende bedrijven en bij mensen thuis." De stoelmassage is dan ook uitstekend geschikt voor bedrijven; de twintig minuten durende stoelmassage kan op de werkplek gegeven worden zonder olie en de kleren blijven aan. Deze is gunstig geprijsd; 18,50 euro voor 20 minuten. (Minimale afname is 2)

Maak kennis
Peti Staals laat u graag het nuttige én aangename van massage zelf ervaren. Neem contact op via 06 248 768 42 of kijk op: www.massagemobiel.nl