Afbeelding
Foto:

Shellac4U nieuw in Enschede

ENSCHEDE - Op 7 November is de nieuwe winkel van Shellac4U geopend aan de Haverstraatpassage 27A. Zij verkopen gel nagellak van verschillende merken waaronder Shellac van CCO en Gelzz.

Gel nagellak is een hybride nagellak, dat betekent dat het een combinatie is van een gewone nagellak en gel. Deze nagellak wordt 30 seconden uitgehard onder een speciale ledlamp en is na uitharding onmiddellijk "droog". Door de gel krijg je een versteviging van je eigen nagels. Zo garanderen zij minstens twee weken lang mooie nagels; bij sommige klanten zelfs tot vier weken. Zo kunt u dus mooi lang genieten van uw bijzondere nagels.

Online verkoop
Shellac4U verkoopt inmiddels haar producten ruim 4 jaar online www.shellac4u.nl. In Hengelo hebben zij inmiddels al ruim twee en een half jaar een vestiging. Dankzij groei openen zij nu ook een vestiging in Enschede, wat tevens meer ruimte biedt voor het geven van leuke workshops. Daarnaast verzorgen zij nagelbehandelingen, waaronder nagelverlenging en shellac behandelingen voor handen en voeten.

Specialisten
Daarnaast bieden zij ook werkplekken aan voor anderen binnen de beautybranche die hier als zelfstandige invulling willen geven aan het Beautyplein. Zo komen er meerdere specialisten onder één dak te zitten. Op dit moment zijn zij nog op zoek naar specialisten op het gebied van wimpers, wenkbrauwen, voetverzorging, haar en make-up specialisten en meer.