Afbeelding
Foto:

Fraaie nieuwe crossover
Subaru XV nu bij Zuithof

Autobedrijf Zuithof, gevestigd aan het Tusveld in Bornerbroek, heeft voor de derde keer in korte tijd een nieuwe Subaru mogen begroeten in de showroom.

Na de vernieuwde Forester volgde in oktober de nieuwe Impreza. Begin deze maand arriveerde de nieuwe Subaru XV in de showroom van de dealer Zuithof. De Subaru XV is een sportieve crossover die compacte buitenafmetingen combineert met de veelzijdigheid van een SUV en verrassend veel binnenruimte. Subaru's geprezen Symmetrical All-Wheel Drive maakt de crossover SUV geschikt voor een veelvoud van omstandigheden, van de stad tot en met het platteland.
De Subaru XV staat op het Subaru Global Platform, dat bijdraagt aan de stijfheid van chassis en carrosserie. Ook het veiligheidsniveau is up-to-date met superieure passieve botsveiligheid en actieve gevaarherkenning. Typisch Subaru is het lage en brede voorkomen van de Subaru XV, dat de auto een sportieve uitstraling geeft. Kenmerkend is ook de hexagonale grille met aan weerskanten haviksoogkoplampen.
In het interieur wordt een ruimtelijk en hoogwaardig effect bereikt door verfijning van alle details, van instrumentenpaneel tot afwerkingsmaterialen. De stoelen bieden, door de geavanceerde structuur, meer zitcomfort dan ooit en zijn toonaangevend in de klasse van de Subaru XV. Het hart van het instrumentarium is een 8-inch aanraakscherm van het infotainmentsysteem. Het systeem is compatible met smartphones.
De nieuwe Subaru XV is nog veiliger door het nieuwe platform en de geavanceerde actieve veiligheidssystemen dragen hieraan bij. De nieuwe Subaru XV is uitgerust met EyeSight, Subaru's innovatieve bestuurders-assistentiesysteem. Het systeem kijkt met de bestuurder mee en verkleint de kans op menselijke fouten door systemen als Pre-Collission Braking Control, Adaptive Cruise Control en Lane Keep Assist aan te sturen.
Wie geïnteresseerd is in een nieuwe Subaru XV of één van de andere Subaru-modellen kan nog tot en met 30 december profiteren van de BPM-korting. Vanaf 1 januari zal een BPM verhoging gelden. Uw dit jaar aangeschafte nieuwe Subaru kan echter wel in januari 2018 worden afgeleverd.