Afbeelding
Foto:

Feestelijke korting op Micra

HENGELO - Afgelopen maand opende autobedrijf Lesscher in Hengelo haar nieuwe occasioncenter. Er werd veel werk verricht om deze mooie uitbreiding te realiseren. Bij de opening konden bezoekers al even kennismaken met het mooie aanbod van occasions en natuurlijk de nieuwste Nissan modellen. Maar ook nu valt er nog zeker feestelijke korting te pakken.

Met de uitbreiding van autobedrijf Lesscher ontstond nog meer ruimte om een breed scala aan gebruikte auto's van verschillende merken aan te bieden. U profiteert niet alleen van een ruimer aanbod auto's, maar ook de uitgebreide werkplaats die garant staat voor snelle en vakkundige service aan uw nieuwe of gebruikte auto.

Korting op Micra
De Nissan Micra is een geliefde keuze voor wie op zoek is naar een compacte stadsauto met een unieke persoonlijkheid. De nieuwste versie heeft een sportieve uitstraling zowel van buiten als binnen. De nieuwste motoren staan garant voor goede prestaties én een mooie brandstofbesparing door het nieuwe start/stopsysteem. De nieuwste telg uit de Micra-lijn is leverbaar vanaf 16.390 euro. Maar momenteel ontvangt u bij autobedrijf Lesscher maar liefst 2.000 euro korting op alle voorraadmodellen van de Micra.

Private Lease Pulsar
Autobedrijf Lesscher heeft ook een aantrekkelijke private lease aanbieding op de Pulsar. Er zijn verschillende versies op voorraad van de 2016 Pulsar N-Connecta. Nu vanaf 349 euro per maand, op basis van 10.000 kilometer per jaar.

Kom langs
Autobedrijf Lesscher geeft u graag passend advies over de aanschf van een nieuwe of gebruikte auto, maar ook de mogelijkheden voor private lease en financiering. Autobedrijf Lesscher is gevestigd aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Kijk ook op: www.autolesscher.nl