Afbeelding
Foto:

Kerstconcert Orchestra & Choir Twente

ENSCHEDE - Het Orchestra Twente en Choir Twente organiseren op zaterdag 16 december weer een gezamenlijk kerstconcert.

Onder de niet bepaald verrassende naam 'Merry Christmas' treden zij dan gezamenlijk op vanaf 20.00 uur in de Jacobuskerk op de Oude Markt in Enschede.

Jubileum
Het orkest en koor organiseren dit jaarlijks samen, maar nu met een extra feestelijk tintje. Het is namelijk ook tevens de viering voor hun 5-jarig jubileum. De afgelopen jaren boekten zij al diverse successen met boeiende regionale optredens. Het jubileumconcert van "Merry Christmas" wordt een feestelijk concert en de voorbereidingen zijn al in volle gang, aldus dirigent Monique Kokkeler, oprichtster en initiatiefneemster van Orchestra Twente & Choir Twente. Zoals elk jaar geeft Orchestra Twente samen met Choir Twente in de aanloop naar de feestdagen het concert "Merry Christmas" in de Jacobuskerk te Enschede wat al een begrip is in Enschede en omgeving.

Programma
Het programma bestaat uit bekende Christmas Carols, waaronder The First Noel, Adeste Fideles, Stille Nacht en I'm dreaming of home uit de film "Merry Christmas". Ook werken van John Williams ontbreken niet op het programma. Dit alles wordt begeleid door Orchestra Twente, een 40 koppig symfonieorkest bestaande uit professionele musici. U komt toch ook? Kaarten voor het concert zijn te koop voor 15 euro via de website: www.orchestratwente.nl