Afbeelding
Foto:

Teatro Productions expert in professioneel entertainment voor bedrijf en particulieren

TWENTE - Vaak ziet men op bijvoorbeeld bedrijfsfeesten dat er een hapje gegeten wordt, een aantal rondes wordt gebowld en dat het avondje eindigt in de kroeg. Hartstikke gezellig natuurlijk maar het kan allemaal nog leuker en gezelliger!

Bij Teatro Productions zijn ze van alle markten thuis op het gebied van entertainment. De laatste jaren zijn de quizshows van Teatro zeer in trek bij bedrijven welke bijvoorbeeld een personeelsfeest organiseren. Ze zijn er in verschillende soorten en maten zoals een Hollandse quiz, de mannen tegen de vrouwen of de ook altijd hilarische pubquiz. De shows zijn voorzien van veel visuals, digitale quizknoppen, professionele apparatuur en natuurlijk een humoristische presentator!

Leuke avond
Deelnemers van de quizshows laten altijd veel enthousiasme, ijver en inzet zien en de winnaar gaat er natuurlijk vandoor met de eer en eventueel een leuke prijs. De shows worden uitgevoerd op locatie en kunnen dus bijna overal ingezet worden in overleg met Teatro Productions. Een quizshow op maat is ook mogelijk dus wilt u vragen toevoegen over uw bedrijf of eventueel over een ander onderwerp? Alles is bespreekbaar! Ook een aanvulling met karaoke of een dj show is geen probleem!

Veel humor
Naast de quizshows levert Teatro ook typetjes en live acts en ook aan de senioren hebben ze gedacht. Onlangs hebben ze bij Teatro Productions een zeer humorvolle revue ontwikkeld. Deze is gevuld met sketches, liedjes en een kleine quiz over de plek waar de revue opgevoerd wordt. Alles met een knipoog naar natuurlijk de goede oude tijd. DJ- en bruidsshows met veel licht en geluid, een lasershow en/of knallende confetti draait Teatro ook zijn hand niet voor om, alles is mogelijk!

Kinderacts
En kinderen dan denkt u? Daar hebben ze natuurlijk Kareltje en Jasmijn voor. De slordige kok samen met zijn vriendin Jasmijn zorgen al vele jaren voor hilarische shows in het Avonturenpark in Hellendoorn en daarnaast kan je dit duo ook in heel Nederland boeken op locatie! Kijk op www.teatropro.nl voor alle mogelijkheden die er op entertainment gebied mogelijk zijn.