Afbeelding
Foto:

Nieuwe show Her Majesty in De Kappen

HAAKSBERGEN - Na hun succesvoorstelling Déjà vu (uitverkochte zaal in Haaksbergen) komt Her Majesty met een splinternieuw programma: Marrakesh Express en wel op zaterdag 18 november aanstaande vanaf 20.00 uur.

In Marrakesh Express duikt deze topband opnieuw in de schat aan muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar gecomponeerd. De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo'n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen.

Ritme
Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma een subliem Neil Young-vertolker binnen de gelederen. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel zichtbaar speelplezier, resulteert dit alles in een theaterconcert van het allerhoogste niveau. ?De laatste kaarten zijn inmiddels in de verkoop.

Kaarten
Kaarten à 19,50 euro (inclusief (pauze)drankje) zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling.