Afbeelding
Foto:

Verwen je voeten bij Pun en Solo

ENSCHEDE - Een wandeling of fietstocht achter de rug? Veel gestaan of gewinkeld? Dat kan een forse belasting voor je voeten betekenen. Niets is dan prettiger als een verkwikkende voetenmassage in een ontspannende sfeer.

Een voetenmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetenmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetenmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld: Spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen.

Kom langs
De bekende professionele therapeuten van Voetenmassage Pun en Solo aan de Lipperkerkstraat 480 (nabij Miro) hebben een aanbieding voor u, in de gezellige ontspannende salon. Een voetenmassage van 60 minuten kost slechts 32 euro per persoon of samen: 59 euro Ook cadeaubonnen aan deze prijzen. Reserveringen online en informatie zie: www.voetenmassage.com of bel: 053-432.85.25