Afbeelding
Foto:

Wintercheckdag bij Perfect Carwash Enschede

ENSCHEDE - De winter komt er weer aan! Het is daarom belangrijk om uw auto even te laten controleren op de meest voorkomende punten. Zo heeft de lage temperatuur vaak een groot effect op onder meer de vloeistoffen in de auto, maar ook de accu. Perfect Carwash in Enschede biedt u daarom een gratis Wintercheck aan.

Deze wordt gehouden op zaterdag 11 november. Dit jaar is al weer de derde editie van deze Wintercheck. De ze wordt dan gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. De Wintercheckdag wordt gehouden in samenwerking met vier andere Enschedese bedrijven in dezelfde branche, namelijk Twimva automaterialen, Autoschade Stoeten, Gebroeders van der Meij en Autoglas Enschede. Perfect Carwash en de vier andere bedrijven hebben deze dag diverse acties voor u!

Acties
Gebroeders van der Meij verzorgen de wintercheck van de auto, met controle van de auto en banden. Daarnaast hebben zij aanbiedingen met zeer scherpe prijzen voor winterbanden. Autoglas Enschede voert dan ruitreparaties en vervanging uit, met ook hier een speciale Wintercheckdag-actie. Twimva haakt hier op in met een donkere dagen actie; ze geven speciale kortingen voor winterproducten in en om de auto. Autoschade Stoeten voert spotrepair uit; uitdeuken zonder spuiten en kleine krasjes verwijderen. Tevens is er voor elke bezoeker een heerlijke gratis braadworst! Uw auto ook winterproof? Kom dan zaterdag 11 november naar Perfect Carwash aan het Poolman 1 – Westerval in Enschede en zorg ervoor dat uw auto veilig met u de winter in gaat! Op vrijdag 17 november is er bij Perfect Carwash Enschede een Disco Wash. Van 17.00 tot 19.00 uur is er een Kinderdisco en van 19.00 tot 21.00 uur een Avonddisco!