Afbeelding
Foto:

Gratis winterinspectie bij Autogroep Twente

ENSCHEDE - De winter is al weer in aantocht; een seizoen waar ook uw auto het zwaar te verduren krijgt. Een goede winterinspectie is dan ook erg belangrijk. Autogroep Twente in Enschede biedt deze check gratis aan voor haar klanten.

Hyundai-dealer Autogroep Twente hecht een grote waarde aan veilig rijden, ook onder winterse omstandigheden. Om de auto goed winterklaar te maken is het onder meer handig om vloeistoffen te controleren en aan te vullen en natuurlijk de staat van de accu te controleren. Ook de remmen en verlichting zijn extra belangrijk onder de extremere omstandigheden van het winterse weer. Dit seizoen is van nature onvoorspelbaar; het is daarom belangrijk om op tijd een inspectie uit te laten voeren.

Winterinspectie
Deze gratis winterinspectie wordt bij Autogroep Twente aan de Buurserstraat 230 gehouden op vrijdag 10 en zaterdag 11 november. U bent dan twee dagen lang zonder afspraak welkom voor inspectie van uw auto. Deze gratis controles zijn ieder jaar weer een publiekstrekker. Autogroep Twente pakt ook uit om hiervan een leuk uitje te maken, zo kunt u als bezoeker genieten van winterse versnaperingen én er zijn mooie prijzen te winnen. Zo maakt u kans op een bijzonder mooie hoofdprijs: een nieuwe Hyundai i10 Comfort ter waarde van € 12.995,-.

Donaties welkom
Hoewel de winterinspectie zelf gratis is, wordt bezoekers wel gevraagd om een kleine donatie van 2,50 euro. Ieder jaar stelt Hyundai het totale bedrag beschikbaar aan een goed doel, dit jaar aan de Vereniging Ziekte van Hirschsprung. Veertig kinderen per jaar worden getroffen door deze ernstige darmziekte. De opbrengst komt ten goede aan informatieverstrekking over deze ziekte.

Kom langs
Maak gebruik van deze gratis winterinspectie om uw auto veilig op de weg te houden tijdens de winter. Op vrijdag 10 november van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag 11 november van 10.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom bij Autogroep Twente aan de Buurserstraat 230 in Enschede. Bel voor meer informatie met: 053-475 45 55 of kijk op: www.autogroeptwente.nl.