Afbeelding
Foto:

Vrienden gezocht voor Erve Kraesgenberg

LOSSER - Gemeenschapshuis Erve Kraesgenberg in Losser vormt een belangrijk punt waar de hele gemeenschap samen komt. Een belangrijke plek in Losser, waarvoor geld nodig is om het voortbestaan ervan te financieren. Erve Kraesgenberg is namelijk naarstig op zoek naar nieuwe Vrienden.

De vaste donateurs zijn van onschatbare waarde voor een voorziening zoals deze. Dit geld wordt gebruikt voor noodzakelijke investeringen en onderhoud aan Erve Kraesgenberg. Met deze giften blijven de kruidentuin, het rosarium en de hoofdboerderij beschikbaar voor bezoekers. Ook vormt de hoofdboerderij een belangrijke locatie voor verschillende evenementen in Losser. Diverse activiteiten kunnen worden georganiseerd in de sfeervol ingerichte boerderij.

Natuur
De adembenemend mooie natuur rondom Erve Kraesgenberg trekt dagelijks veel bezoekers. Mensen trekken graag naar de rustgevende flora en fauna van Erve Kraesgenberg voor een moment van ontspanning en sereniteit.

Vrienden
Erve Kraesgenberg noemt de vaste donateurs Vrienden. Zij steunen het gemeenschapshuis dan vanaf 12,50 euro per jaar. Daarvoor worden zij met regelmaat op de hoogte gehouden van deze bijzondere plek middels nieuwsbrieven en nieuwsflitsen. Ook is de inspraak van vrienden van Erve Kraesgenberg een onderdeel waar veel belang aan wordt gehecht. Men kan er voor kiezen om Vriend van Erve Kraesgenberg te worden voor 12,50, 25 of 50 euro per jaar. Nieuwe vrienden van de Erve ontvangen nu als welkomstgeschenk een pot overheerlijke echte Losserse honing. Ontdek het beste wat de Twentse natuur te beiden heeft en spreek uw steun uit voor het behoud van dit stukje cultuur.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden als vriend voor Erve Kraesgenberg? Dit kan via Henriette Voortman, bereikbaar per mail via henriettevoortman@gmail.com of telefonisch via 053-5384365. Voor meer informatie over de Erve kan men terecht op www.kraesgenberg.nl