Nieuwe kaderleden voor Judo Losser

LOSSER - Judo Losser werkt aan het verder professionaliseren van de vrijwilligers.

Eind oktober ontvingen zes leden van Judo Losser hun diploma DOJO-assistent uit handen van de secretaris E. Douma. Hij roemde de jeugdige leden om hun inzet en betrokkenheid bij de Losserse vereniging; "Zonder vrijwilligers heeft een club als Judo Losser geen bestaansrecht, maar door jullie is de toekomst verzekerd want wie de jeugd heeft heeft de toekomst". Het bestuur van Judo Losser constateerde bij het opstellen van het beleidsplan dat het opleiden van nieuw kader een hoge prioriteit heeft. Er werd een beroep gedaan op de jonge judoka's van 15 tot 18 jaar of zij in deze rol wilden springen. Vorig jaar werden zo al zeven leden opgeleid met nu dus nog zes stuks.

Opkomst
nieuwe Prins
Krekkelstad

ENSCHEDE - Hoewel het carnaval nog even op zich laat wachten, wordt er achter de schermen toch al druk gewerkt aan de voorbereidingen. Zo vieren ook de carnavalisten van EKV Krekkelstad deze maand de opkomst van hun nieuwe Prins

Op zaterdag 11 november zal huidig stadsprins Coen aftreden met zijn Sikken. Dit gebeurt dan van 20.00 tot 22.00 uur in de residentie, De Jaargetijden aan de Parkweg 49. Na het officiële afscheid van Prins Coen zal ook de nieuwe Prins zijn opwachting maken.

Bridgedrive Odd Fellows voor goed doel

LOSSER - Op zondag 12 november organiseren de Odd Fellows voor beginners en gevorderden weer een bridgedrive voor het goede doel.

Dit keer gaat het om het mogelijk maken van de toneelvoorstelling De Omzieners van de Wresinskicultuurstichting in het voorjaar van 2018 te Enschede. De voorstelling is gemaakt door mensen die leven in de marge van de samenleving en ervaren theatermakers. De prijs voor deelname aan de bridgedrive bedraagt € 10 per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie/thee bij binnenkomst en hapjes tijdens het bridgen. De drive vindt plaats in de grote boerderij op cultuurpark Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan te Losser. De zaal is om 13.00 uur open. Opgave bij Jan Willem Prakken, jw.prakken@ziggo.nl of 06 53 13 23 69.