Veel interesse voor sportkennismaking

ENSCHEDE - De sportieve kennismakingscursussen voor kinderen die in Enschede aangeboden worden blijken erg populair.

Begin deze maand opende de aanmelding voor deze sportieve kennismaking via www.sjorssportief.nl. In twee weken tijd stond de teller al op meer dan 1.085 inschrijvingen. Er worden in Enschede aardig wat activiteiten aangeboden, waaronder atletiek, boksen, gym, Cross Fit, basketbal, freerunning, klimmen en klauteren en zeilen. Allemaal hebben deze cursussen al veel inschrijvingen.

Aanmeldingen welkom
Bij badminton, breakdance, capoeira (dans en vechten), karate, kleuterdans, korfbal, schaatsen en shorttrack, streetdance, frisbee en zwemmen zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Via Sjors Sportief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken met activiteiten zonder meteen lid te hoeven worden. Dit jaar doen er 60 sportaanbieders mee die samen 538 cursussen aanbieden!?Kinderen vanaf groep 1 tot en met 8 mogen zich het gehele schooljaar inschrijven voor zoveel sportactiviteiten als ze willen. Beweging is natuurlijk zeer gezond en lang niet alle kinderen doen dit voldoende.

Sportaal
Sjors Sportief is één van de instrumenten die Sportaal inzet op het gebied van sport. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport. Sjors Sportief maakt het mogelijk dat kinderen op vrijblijvende wijze kennis kunnen maken met diverse takken van sport. Meer weten? Kijk op http://sportaal.nl/activiteiten/sjorssportief/