Afbeelding
Foto:

Jubileum voor modderhappers in St Isidorushoeve

ST ISIDORUSHOEVE - De H.A.M.C. in St Isidorushoeve organiseert dit jaar de twintigste editie van het 4x4-treffen. Dit wordt gehouden op zondag 12 november.

Wat ooit begon als een dagje modderhappen met een stel vrienden die de plaatselijke motorcrossbaan afhuurden, groeide al snel uit tot een jaarlijks terugkerend evenement. Velen kijken er al naar uit. Binnen de H.A.M.C. is nu ook een 4x4 commissie opgericht die zich buigt over activiteiten voor deze stoere, vier-wiel-aangedreven terreinauto's.

Gezelligheid voorop
De lol in het terreinrijden staat centraal voor deze liefhebbers. Velen van hen zijn al jaren aanwezig op dit mooie evenement. Er is een doorgaande route op de crossbaan opgezet met tal van pittige off-road uitstapjes volgens de organisatoren. Een extraatje in St Isidorushoeve is een stukje terrein dat dankzij vrijwilligers helemaal afgegraven is om nog wat extra leuke uitdagingen toe te voegen.

Uitnodiging
De vaste rijders die ook bij voorgaande edities waren zijn ook nu weer uitgenodigd om deel te nemen. Er werd expres gekozen voor deze manier van inschrijven omdat het terrein niet groot is en de organisatie 'file-rijden' wil voorkomen. Het maximale aantal deelnemers is 120 auto's. Vooraf inschrijven is niet mogelijk en kan alleen maar ter plekke vanaf 09.00 uur. Deelname kost 30 euro. Aanvang 10.00 uur. Parkeren en toegang is gratis.