Afbeelding
Foto:

Najaarsconcert Sempre Crescendo

ENSCHEDE - Sempre Crescendo organiseert op 4 november een najaarsconcert in de Ontmoetingskerk aan de Varviksingel 139 te Enschede, aanvang 20.00 uur, de kerkzaal is open om 19.30 uur.


Medewerking wordt verleend door het Twents Capella Ensemble o.l.v. Paul Kempers. De gedreven dirigente Marjan Vleeming-Rutgers probeert haar enthousiasme voor de muziek over te brengen op de koorleden waardoor er een mooie koorklank ontstaat en het plezier ten goede komt. hierbij wordt zij ondersteund door Margreet Wilmer.

Zing mee
Behalve de twee koren zullen er ook enkele solostukken te beluisteren zijn. Sempre Crescendo telt op dit moment 43 zingende leden. Om de balans nog beter in evenwicht te brengen zijn wij op zoek naar alten, bassen en tenoren.
Kom langs
Iedereen is uitgenodigd om eens te komen luisteren of direkt mee te zingen op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 7 euro inclusief koffie/thee, aan de zaal kosten de kaarten 8 euro. Tijdens de pauze zullen er lootjes verkocht worden waarmee leuke prijzen mee te winnen zijn. Inlichtingen en kaarten bestellen via Wim Altena 053-4324483 of Co Poulussen 053-4318202 of kijk op de website www.semprecrescendo.com.