Afbeelding
Foto:

Stoelmassage Team Oost

TWENTE – Personeel dat zich in zijn vel voelt en gemotiveerd is in hun werk zijn een stuk productiever op de werkvloer. Daarom is TouchPro stoelmassage de juiste manier om je werknemers een energieboost te geven met ook nog eens een preventieve functie.

De TouchPro stoelmassage bestaat al heel lang en is gebaseerd op een Japanse drukmassage. De stoelmassage is gericht op de rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd. Elke masseur heeft ook een medische achtergrond. De hele behandeling duurt precies 15 minuten, dit komt omdat ze een vaste volgorde hanteren. De kleding kan ook gewoon aangehouden worden en is voor bijna iedereen toegankelijk.

Voordelen
Door de massage wordt de circulatie van het bloed, lymfe en energiebanen geactiveerd. Het resulteert zich in dat je na de massage een stuk ontspannen en verfrist voelt. Het is wel belangrijk dat je na de massage water gaat drinken, dit is belangrijk omdat er na de massage afvalstoffen zijn vrijgekomen. Door water te drinken vervoer je deze afvalstoffen en is het niet schadelijk.

Informatie
Wilt u ook kennis maken met deze effectieve stoelmassage? Stoelmassage team Oost is beschikbaar in heel Twente en ze kunnen 20 mensen op een dag masseren. Iets wat ook aantrekkelijk is aan de stoelmassages dat het als personeelskosten kunnen worden opgevoerd. Als Arbovoorziening valt het onder de werkkostenregeling. Het is gevestigd aan de Groenewegje 20 te Lochem. Ook kun u een kijkje nemen op de website www.stoelmassageteam oost.nl of mail naar info@stoelmassageteamoost.nl