Afbeelding
Foto:

Play-Inn muziekonderwijs

HAAKSBERGEN - Kom naar de Play-Inn van Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen op zaterdag 4 november van 15.00 tot 16.30 uur aan de Uitterhoevestraat 7 en doe mee!

Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen organiseert deze Play Inn in het gebouw van de Haaksbergse Harmonie. Iedereen die zin heeft om samen muziek te maken is van harte welkom. Dag geldt voor jong en oud! Het maakt niet uit of je al muziek maakt. De middag wordt om 15.00 uur geopend met het gelegenheidsorkest van Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen. Daarna geven de muziekdocenten een korte workshops op verschillende instrumenten. Zo kun je kennismaken met een door jou gekozen instrument.

Presentatie
Na de workshops volgt er rond 16.15 uur een muzikale eindpresentatie voor het publiek. Daar kunnen de deelnemers meteen laten horen wat ze tijdens de workshops geleerd hebben. Je hoeft geen instrument te bespelen om mee te kunnen doen en deelname is gratis. Er zijn veel docenten aanwezig om kennis mee te maken en kinderen én volwassenen kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles. Stichting MOH is geen traditionele muziekschool, maar heeft een coördinerende en faciliterende functie. Docenten en leerlingen worden door bemiddeling van de Stichting MOH met elkaar in contact gebracht. SMOH vindt een gevarieerd en compleet aanbod belangrijk. Naast instrumentale lessen, is het ook mogelijk zangles (modern & klassiek), band coaching, pianobegeleiding bij zang en ensemble les te volgen.