Wilminktheater Enschede

ENSCHEDE - Deze week zijn er ook weer diverse voorstellingen te zien bij het Wilminktheater in Enschede. Voor meer informatie kijk dan op de site www.wilminktheater.nl

Op zondag 29 oktober om 14:30 uur is The Ramblers & joke Bruijs jubileum show te zien. De kosten zijn 26,00 euro. Twee nationale muzikale schatten bundelen hun krachten! Theaterdiva Joke Bruijs gaat het toneel op met de langst bestaande big band ter wereld: The Ramblers. Dat belooft een swingende muzikale avond met een jazzy sound en hartverwarmende songs. De gezamenlijke concertreeks is een vervolg op de tour die Joke Bruijs in het vorige theaterseizoen met The Ramblers maakte ter ere van haar 50-jarig jubileum als artieste. Wegens groot succes geprolongeerd! Ook The Ramblers hebben een imponerende staat van dienst. Zij weten met hun typerende big band sound al ruim 90 jaar hun gehoor in de swingstand te krijgen onder leiding van de legendarische drummer Cees Kranenburg. Als de unieke combinatie 'los' gaat, Kan je onmogelijk stil blijven zitten op je stoel!

Nick & Simon
Op dinsdag 31 oktober om 20:00 uur zullen Nick en Simon een concert geven. De kosten zijn 39,50 euro. Vanaf de start van hun avontuur in 2006 hebben Nick & Simon eigenlijk alleen maar hoogtepunten gekend. Hun cd's werden bekroond met goud en platina en waar ze ook optreden, de tickets vliegen de deur uit. Op het moment dat de mannen hun zevende studioalbum lanceren, gaan ze ook weer op tournee langs de theaters. Dit concert is een perfecte gelegenheid om het gloednieuwe werk van het duo te horen, waarbij ze meer dan ooit de verhalen achter de liedjes zullen prijsgeven. En Nick & Simon zouden Nick & Simon niet zijn als ze hun grote hits niet zouden spelen, dus die komen uitgebreid aan bod.

KAKMAKER
Op woensdag 1 november om 20:00 uur is de cabaretvoorstelling van Ton Kas te zien genaamd KAKMAKER. De kosten hiervoor zijn 19,50 euro. Na het overweldigende succes van 'Eerste Klootviool' en 'JABROER' staat Ton Kas te popelen om 'KAKMAKER' naar het theater te brengen. En ook nu is zijn heilige voornemen om moppen te tappen tot u scheelziet van het lachen. Want daar doet hij het voor, niks meer en niks minder, onder het motto: ellende hebben we thuis al. Dus serveert Kas zijn dijenkletsers dit keer nog meliger, baloriger en hilarischer dan u al van hem gewend bent. Hij legt de lat zo hoog, dat hij er makkelijk onderdoor kan.