Afbeelding
Foto:

Vertrouwde service bij Autobedrijf Hulscher Boekelo

BOEKELO - Autobedrijf Hulscher Boekelo is al vele jaren een vertrouwd adres voor aanschaf van een betrouwbare occasion, nieuwe auto van elk merk of uiteenlopende service aan uw huidige auto.

Autobedrijf Hulscher Boekelo biedt een ruim assortiment BOVAG-gecertificeerde occasions aan zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Ook levert het bedrijf nieuwe auto's van elk merk naar wens. Staat de gewenste auto er niet bij, dan kan Hulscher uiteraard ook op zoek gaan naar de occasion die bij u past. Het is zeker de moeite waard om eens langs te komen en tevens een kijkje te nemen bij het onlangs gerenoveerde occasionplein van Autobedrijf Hulscher. De medewerkers geven u graag een passend advies voor uw aankoop of onderhoud.

Service
Het bieden van persoonlijke en betrouwbare service is de drijfveer voor het professionele team van Autobedrijf Hulscher. Als universeel BOVAG-garagebedrijf bent u ook aan het juiste adres voor onderhoud aan alle merken. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, de APK, schadeherstel, ruitreparaties, inbouw van electronica of airco-service, u kunt rekenen op een snel en professioneel resultaat. Indien nodig, dan beschikt Hulscher ook over een haal- en brengservice. De meeste reparaties kunnen uitgevoerd worden terwijl u wacht, maar leenauto's en leenfietsen staan ook ter beschikking klaar voor u. Ook biedt het bedrijf u de mogelijkheid voor winterbanden/zomerbanden opslag en heeft men diverse aanbiedingen voor banden de komende maanden.

Kom langs
Kom dus langs aan de Windmolenweg 92 in Boekelo, bel 053-42 81 685 of kijk voor meer informatie op: www.autohulscher.nl.