Afbeelding
Foto:

Sloperij Twente ook voor scooter, brom- en snorfiets

ENSCHEDE - Hebt u een afgedankte, kapotte scooter, brommer, snorfiets of andere gemotoriseerde tweewieler waar u graag vanaf wil? Deze kunt u sinds kort ook naar Sloperij Twente Auto Recycling brengen.

Sloperij Twente Auto Recycling aan de Kanaalstraat 135 is al vele jaren uw vertrouwde adres voor auto-onderdelen en verkoop van uw afgedankte auto, motor of bedrijfswagen. Zij halen deze dan ook naar wens bij u op. U ontvangt altijd direct geld en een RDW-vrijwaring. Sinds augustus is het bedrijf ook aangesloten bij Scooter Recycling Nederland.

Inleveren
U kunt hier nu dus ook met een gerust hard uw oude, kapotte, afgedankte scooter, bromfiets of snorfiets inleveren óf op laten halen. Zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen. U ontvangt dan direct een RDW-vrijwaring en u bent ervan verzekerd dat het voertuig op een milieuvriendelijke manier gerecycled zal worden. Onderdelen die nog bruikbaar zijn krijgen dan natuurlijk weer een nieuwe bestemming en de rest wordt volgens de strengste milieueisen gerecycled. SRN is een initiatief van de RAI Vereniging en BOVAG om op een maatschappelijk verantwoorde manier deze tweewielers te verwerken tot nieuwe grondstoffen. Daarnaast worden de gevaarlijke stoffen zo op een veilige manier verwerkt.

Onderdelen en meer
Naast de verkoop van onderdelen bent u hier ook aan het juiste adres voor onderhoud, schadeherstel, de APK en andere diensten. Dankzij de ruime voorraad onderdelen en de grote expertise kan Sloperij Twente Auto Recycling ook dit soort service snel en doeltreffend uitvoeren tegen aangename prijzen. Meer weten? Kom langs aan de Kanaalstraat 135, kijk op: www.sloperijtwente.eu of bel met 053-432 39 51