Afbeelding
Foto:

Vertrouwde service bij
Weldink Electro Oldenzaal

OLDENZAAL - De vaste klanten in Oldenzaal was het vast al opgevallen: de Expert winkel aan de Hengelosestraat 132 in Oldenzaal is tegenwoordig omgedoopt tot Weldink Electro. Maar één ding wat zeker niet gaat veranderen: de ouderwets goede service die eigenaar Wiliam Weldink en zijn medewerkers leveren.

Wiliam Weldink ontving ons onlangs in de winkel voor een gesprek. De belangrijkste vragen die wellicht ook bij u op komen: waarom stapt de winkel af van de Expert formule? En wat zal dit voor mij als klant betekenen? "Het gaat met name om het assortiment. Onder de oude formule had je een standaard assortiment en landelijke acties. Maar wij willen natuurlijk graag aanbieden waar echt in Oldenzaal behoefte aan is." Het nieuwe assortiment zal dan ook wat anders zijn dan bij Expert; met de toevoeging van nieuwe merken zoals Hisense en Grundig witgoed, standaard met vijf jaar garantie. Het nieuwe, grotere assortiment wordt tegen concurrerende prijzen verkocht. Hebt u in het verleden iets gekocht bij de winkel dat nog onder garantie valt? Ook deze garantie blijft natuurlijk gewoon geldig.

Snelle levering
In deze tijden waarin steeds meer mensen online winkelen heeft ook een winkel als deze een duidelijk bestaansrecht. Opmerkelijk genoeg zijn het vaak juist de wat jongere klanten die graag naar de fysieke winkel gaan. Ze willen dan een snelle aankoop zonder zorgen of eindeloos websites doorspitten. Hierin kan Weldink Electro zich goed onderscheiden. Als voorbeeld noemt Wiliam Weldink een vrouw die recent naar de winkel kwam omdat haar koelkast kapot was. Ze zocht een nieuw model uit en kon die middag al genieten van haar nieuwe apparaat. Weldink Electro beschikt namelijk over een eigen bezorgdienst die zowel binnen als ruim buiten Oldenzaal kan bezorgen. Er zijn namelijk trouwe klanten uit heel Nederland die Weldink's service bijzonder hoog waarderen.

Ouderwetse service
De service is ouderwets goed; naast dat apparaten snel geleverd en geïnstalleerd kunnen worden bent u als klant natuurlijk ook altijd welkom in de winkel wanneer er iets mis zou zijn met een aankoop. Wiliam Weldink zelf helpt waar nodig klanten ook wel eens thuis met bijvoorbeeld vragen over instellingen.

TV's steeds mooier
Wie in de winkel komt valt gelijk de mooie demo-wand met TV's op. Hoewel we niet echt een sportzomer in het vooruitzicht hebben, kan de aanschaf van een nieuwe TV toch interessant zijn. Zo zijn de nieuwste generaties OLED-TV's van onder meer Sony Philips en LG hier te zien. Deze leveren een bijzonder scherp en aantrekkelijk beeld en zijn een stuk energiezuiniger dan de oude TV's. Wilt u graag uw nieuwe TV aan de muur? Weldink Electro kan ook het ophangen naar wens verzorgen. Gaat er iets mis? Zij beschikken over een eigen technische dienst om mankementen snel en doeltreffend te verhelpen.

Kom langs!
Wiliam Weldink en zijn team ontvangen u graag in de winkel op het vertrouwde adres Hengelosestraat 132 in Oldenzaal. Op dit moment wordt ook gewerkt om de nieuwe website te lanceren op www.weldinkoldenzaal.nl. Daarnaast kunt u ook al wekelijks de nieuwste aanbiedingen bekijken op de Facebookpagina, waar ook leuke like-en-win acties gehouden worden.

Afbeelding