Zing Je Vrij

ENSCHEDE - Iedereen kan zingen! Voor iedereen die zijn of haar stem (weer) vrijuit wil laten klinken start Jorien Schepers twee cursussen Stembevrijding voor beginners.

Op donderdagochtend 2 november start een cursus stembevrijding in Prismare en op dinsdagavond 7 november in de Noorderkroon, beide in Enschede. In de cursus 'Zing je vrij' kom je zingend weer in contact met jouw eigen stem, jouw eigenheid. De cursussen bestaan uit 7 bijeenkomsten, 1 keer in de veertien dagen. De kosten zijn 140 euro. Voor meer informatie en aanmelden: Jorien Scheperszingenmetjorien@gmail.com of tel. 053-4765838 of www.bewusttwente.nl of via de facebookpagina van Jorien Schepers.

Jorien Schepers
Jorien Schepers volgde de opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie. Ze werkt als stembevrijder en koorleider en geeft cursussen en workshops stembevrijding en mantra's en wereldmuziek zingen op diverse locaties in Twente. Daarnaast leidt zij het koor Zingen voor je Leven Hengelo, voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker. Voor meer informatie 053-4765838/06-12964034 of zingenmetjorien@gmail.com

Derde In Memoriam voor Louis Ignatius Gall

ENSCHEDE - Op zondag 29 Oktober vindt in de Synagoge te Enschede het derde In Memoriam-concert plaats voor de overleden Enschedese gitarist, gitaarleraar en componist Louis Ignatius Gall. Onder Enschedeers stond hij bekend als 'Die meneer die bij de Zuidmolen de meeuwen voerde...'

Zondag 29 Oktober begint dit concert om 15.00 uur in de synagoge van Enschede aan de Prinsestraat 14. Toegang kost 10 euro. Reserveren kan via 06-20019585.