Afbeelding
Foto:

Meubel Drive Inn al 40 jaar een begrip in Enschede

ENSCHEDE - Al ruim 40 jaar is de Meubelwinkel Meubel Drive Inn een begrip in Enschede. De winkel is sinds de oprichting gevestigd aan de Ypkemeulestraat 76, nabij winkelcentrum het Boswinkel.

Traditionele waarden zoals service, klantvriendelijkheid en goede waar voor je geld staan nog steeds hoog in het vaandel. In de winkel bieden we een gevarieerd aanbod meubelen voor jong en oud, welke worden getoond in gezellige sfeerkamers.

Relaxfauteuils
Met trots presenteren we u onze uitgebreide relaxfauteuil-afdeling, waar we een zeer ruime selectie relaxfauteuils en sta-op stoelen hebben uitgestald. De keuze bestaat uit diversen stijlen van modern tot klassiek, slank, royaal of design. U kunt in de winkel in alle rust de relaxfauteuils bekijken en uitproberen, eventueel onder het genot van een kopje koffie.

Goed advies
Onze adviseurs helpen u graag bij de zoektocht naar de ideale relaxfauteuil, die aansluit bij uw eigen wensen en ook op u is afgestemd, zodat u zowel comfortabel als ook verantwoord kunt genieten van uw nieuwe fauteuil.

Proefzitten
Indien u niet naar de showroom kunt komen, bieden wij u ook de mogelijkheid kosteloos gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Ook thuis proefzitten in enkele voor u geselecteerde fauteuils is mogelijk, maakt u gerust een afspraak!

Ruime voorraad
Heeft u snel een relaxfauteuil nodig? We hebben altijd diverse modellen uit voorraad leverbaar of met snelle levertijden! Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want u koopt bij ons al een relaxfauteuil met sta op funktie vanaf € 699,-

Kom langs
Alvast een voorproefje? Kijk op onze website www.meubeldriveinn.nl onder het kopje "Relaxfauteuils". Bezoek ook de showroom aan de Ypkemeulestraat 76 in Enschede.