Afbeelding
Foto:

Ook Enschede heeft een Puff Store

ENSCHEDE – Een prima alternatief voor de traditionele sigaret: de elektronische of elektrische sigaret. Velen hebben dit alternatief ontdekt. En de Puff Store is voor hen de ideale zaak.

Sinds kort ook gevestigd in het centrum van Enschede aan de De Heurne 13. Hier wordt rokers vanaf achttien jaar een compleet assortiment e-sigaretten, e-liquids en accessoires aangeboden. Nog nooit ge-puff- t? In de Puff Store -een van oorsprong Italiaanse winkel- kun je tegen een geringe vergoeding het zelf ervaren! Je krijgt daarbij alle mogelijke uitleg en advies. De Puff Store is er voor zowel de beginner als de gevorderde liefhebber. Er kunnen allerlei redenen zijn om over te stappen op de e sigaret.

Alternatief
Voor veel mensen wordt tabak roken gewoon te duur. "Puffen is veel goedkoper", vertelt storemanager Jessy. Anderen kiezen het als minder schadelijk alternatief. "En... anderen vinden het gewoon fijn om weer in huis te kunnen 'roken'." De damp van een e-sigaret geeft namelijk geen stank.

Frisser
Ook heb je bij een e-sigaret geen vieze nasmaak, waardoor je je partner ook weer een 'frisse' kus kunt geven. Na de overstap van de traditionele tabak naar de e-sigaret, ervaren veel klanten dat ze meer lucht hebben, beter ruiken en zelfs hun eten beter proeven.

Afbouwen
Naast het kunnen bepalen van de hoeveelheid nicotine, en de mogelijkheid dit niveau gaandeweg af te bouwen, kun je ook kiezen voor veel smaken vloeistoffen. Je kunt zelfs je eigen smaak samenstellen.

Kom langs
Kom vrijblijvend eens binnenlopen en neem de proef op de som!" Puff Store is zes dagen per week geopend, met een koopzondag elke eerste zondag van de maand, zie de website! Puff Store, De Heurne 13, 7511 GV, Enschede; www.puff-store.nl.