Afbeelding
Foto:

Haaksbergen terug in de tijd

HAAKSBERGEN - Jeugdsentiment gaat niet ontbreken tijdens We Love the 90's op zaterdag 11 november 2017.

Bij Sportcentrum Kei-Fit aan de Geukerdijk zijn dan Mental Theo en de Party Animals aanwezig voor de beste 90's-hits. Maar met de toevoeging van het duo 2 Brothers on the 4th Floor doet de organisatie er nog een schepje bovenop.

Hakken
2 Brothers on the 4th Floor ken je van klassiekers als Dreams (Will come alive) en Never Alone. Het tweetal bestaat uit rapper D-Rock en zangeres Des'Ray. Na hun comeback in 2006 krijgen ze wekelijks het publiek bij discotheken, festivals en evenementen aan het hakken en dansen. Ongetwijfeld gaat dit ook bij We Love the 90's gebeuren.

Nieuwe acts
Verder maakte de organisatie bekend dat de Discostemmen.nl er ook bij is. Deze nieuwe act geeft het publiek de kans om zélf te bepalen welke klassieke hit uit de 90's gedraaid gaat worden. Onze verwachting: het wordt een gezellige, zéér foute avond.

Nog enkele kaarten
De tickets voor We Love the 90's vliegen inmiddels de deur uit. Online via www.welovethenineties.nl kunnen ze aangeschaft worden. Het is ook mogelijk om alvast consumptiemunten te bestellen tegen een goedkoper tarief.

Tourende concerten
We Love The Nineties organiseert regelmatig concerten door heel Nederland waar deze acts van vroeger centraal staan. Zo haalden zij door de jaren heen al veel internationaal bekende acts naar Nederland. Hoewel ze misschien wat minder in de spotlights staan dan vroeger, zijn er zeker ook nog voldoende liefhebbers van de typische jaren '90 muziek om een gezellige avond op touw te kunnen zetten. Hakken... wie is er niet groot mee geworden?