Afbeelding
Foto:

Concordia staat stil bij geschiedenis op gezellig jaarfeest

OVERDINKEL - Muziekvereniging Concordia in Overdinkel heeft afgelopen zaterdag weer haar goed bezochte jaarfeest gehouden. Dit feest is een vaste traditie voor alle leden van Concordia; een leuke manier om elkaar eens te zien buiten de speelactiviteiten om.

Er werd weer groots uitgepakt in het eigen Muziekhoes. Voor deze gelegenheid speciaal omgetoverd tot een echte Ierse pub, met bijbehorende whisky en speciaal bieren. De activiteit voor de avond was dan ook een ''Ierse'' pub quiz waaraan fanatiek werd deelgenomen. De winnaar Benno Kroeze ging naar huis met een diner bon.

Jubilea
Tijdens deze feestavond werden ook de maar liefst 12 jubilarissen in het zonnetje gezet. Samen vertegenwoordigen zij bijna 300 jaar aan verenigingservaring. Een gegeven om trots op te zijn, zo benadrukte ook voorzitter Jorgos Thravalos. ZIj vormen immers de ruggengraat van een succesvolle vereniging. De jubilarissen zijn Mike Kleine, Esmee Kleine, Nick Masselink, Marlon Masselink, Jan Thravalos, Jos Waanders en Annemarie Welman die allen 12,5 jaar lid zijn. Hans Breuker en Peter wegman zijn 25 jaar lid. Benno Kroeze, Henk koehorst en Hans Morshuis maarliefst 40 jaar lid. Alle jubilarisen kregen na een mooie toespraak van voorzitter Jorgos Thravalos een passend geschenk aangeboden. Alle jubilarissen kregen daarnaast een oorkonde van Concordia en een boeket bloemen aangeboden, waarna alle leden in de gelegenheid werd gesteld om de jubilarissen te feliciteren. Na de huldiging werd het feest voortgezet tot in de late uurtjes. Onder het genot van een Whiskey en een iers biertje kon er worden teruggeken op een mooi muzikaal jaar. Met de klanken van de muziek van DJ Marlon Masselink zat de stemming er goed in. Het was al met al een geslaagde avond aldus Concordia.