Goed advies over zorg

LOSSER - Woont u in Losser maar zit u met vragen over de zorgverlening van de gemeente? Dan kunt u gebruik maken van onafhankelijke cliëntondersteuning via Zorgbelang Overijssel.

Deze organisatie voert de cliëntondersteuning voor verschillende gemeenten in Overijssel uit. Sinds kort kunnen ook inwoners van Losser deze cliëntondersteuning aanvragen. Zorgbelang weet precies van iedere Overijsselse gemeente hoe dit geregeld is. Inwoners die onafhankelijke cliëntondersteuning nodig hebben kunnen bellen met 074-29 13597 of mailen naar adviespunt@zorgbelang-overijssel.nl, dan helpen zij u verder of verwijzen u naar de cliëntondersteuners van uw gemeente.

Afgelasting voorstellingen Rommelpot

LOSSER - Toneelvereniging De Rommelpot in Losser heeft alle voorstellingen voor dit najaar geannuleerd.

De toneelvereniging nam dit moeilijke besluit naar aanleiding van een tragisch ongeval van de (klein)dochter van twee spelers waarbij zij zeer ernstig gewond is geraakt. Hierop heeft de vereniging besloten de voorstellingen af te gelasten. De impact van dit ongeval heeft zo'n indruk gemaakt dat men niet in staat is te spelen. De voorstellingen staan nu gepland voor het voorjaar.

Luisterrijk

ENSCHEDE - Zaterdag 14 oktober wordt in Café de Pijpenla', Openbare Bibliotheek te Enschede, Pijpenstraat 15 van 13.30 tot 14.30 uur een boeiende lezing gehouden

Bobby Rootveld voert het publiek tijdens deze eerste lezing van het seizoen aan de hand van de autobiografie 'Dagboek van een Platenbaas' van Fred Rootveld door de geschiedenis van de Nederbeat. Hij zal onder meer fragmenten van de bekende Nederbeatbands uit de omvangrijke collectie van de Muziekbank, fragmenten van Copperfield, de band van Fred Rootveld en wijlen Appie Daalmeijer, en enkele verrassingen live op vinyl laten horen! Fred Rootveld was in de jaren '60 een tiener die dankzij zijn vader een perskaart in handen kreeg. Dankzij deze perskaart kwam hij zomaar oog in oog met The Who, The Kinks en Frank Zappa. Ook raakte hij bevriend met Hans Vermeulen. Fred Rootveld besloot vervolgens zelf de muziek in te gaan en maakte zo ook als muzikant de jaren '60 en '70 mee.