The Mon Amour Band in De Kappen

HAAKSBERGEN – De Volendamse Mon Amour Band geeft op zaterdag 7 oktober in Theater De Kappen één van haar laatste '50 jaar Palingsound'-concerten.

Aangezien er meer vraag is naar zitplaatsen heeft het Haaksbergse theater besloten om aan de vraag van de bezoekers te voldoen. Daarom is besloten om van het sta-concert een zitconcert te maken. De Palingsound is al 50 jaar een begrip in Nederland. Wat is toch het geheim van het kleine vissersdorp Volendam? Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick & Simon. De Volendamse succesformatie The Mon Amour Band eert de Palingsound op grootse wijze in de Nederlandse theaters. Laat je onderdompelen in de Volendamse sfeer en hoor wat de Palingsound voor de vele (Volendamse) prominenten betekend heeft en hoe het hen gevormd heeft op hun muzikale pad. Je verlaat de zaal met een grote glimlach op het gezicht over dat bijzondere dorp met die unieke sound! Kaarten à € 22,50 zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling.

Gratis bloeddrukmetingen

ENSCHEDE - De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is.

Vegro organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Woensdag 4 oktober is men tussen 10.00 en 15.00 uur welkom bij Vegro in Enschede, gevestigd aan de Boulevard 1945 – 335. Een afspraak maken is niet nodig. ?Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren. ?

Hulpmiddelen
Er zijn hier diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De Vegro kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden.