Afbeelding
Foto:

Vertrouwde service

ENSCHEDE - Automobiel Tom aan de Kanaalstraat 217 in Enschede is al jaren een vertrouwd adres voor al uw onderhoud en reparatie.

Voor het belangrijke onderhoud aan uw auto kunt u tegenwoordig kiezen uit veel garages. Maar voor een belangrijk stukje gemoedsrust kiest u natuurlijk graag voor een garage met veel ervaring en een rijk uitgeruste werkplaats. Dit alles met een transparantie waardoor u als klant niet te veel betaalt of voor verrassingen komt te staan. Automobiel Tom is dan een goede keuze.

Onderhoud
Tom is gericht op de reparatie en onderhoud van alle merken, maar ook met een klassieker bent u aan het juiste adres. Dankzij de grote ervaring van de monteurs kunnen zij ieder herstel snel en in overleg met u uitvoeren in de rijk uitgeruste werkplaats. Zo kunnen zij dankzij de moderne uitleesapparatuur vrijwel iedere storing uitlezen en verhelpen. U ontvangt naar wenst een prijsopgave voor zij een reparatie uitvoeren. Een goede reparatie of onderhoudsbeurt tegen een aangename prijs dus. Naar wens kan Automobiel Tom een APK uitvoeren voor u, een belangrijk stukje service voor de vaste klant die graag al het onderhoud op één plek uit wil laten voeren.

En meer
Ook het onderhoud aan de airconditioning of het verwisselen van banden is hier uiteraard mogelijk. Bent u op zoek naar een auto? Automobiel Tom heeft ook een steeds wisselende voorraad gunstig geprijsde occasions.

Kom langs
Automobiel Tom is gevestigd aan de Kanaalstraat 217 in Enschede. Bel voor meer informatie met: 053-478 97 46 of lijk op: www.automobieltom.nl