Afbeelding
Foto:

Leuke uitdaging voor Luuk

ENSCHEDE - Herman Bosch in Enschede is dé specialist op het gebied van elektronica in uw auto. Of het nu gaat om inbouw van een alarm, radio, airco-onderhoud of het reviseren van een dynamo voor uw bijzondere klassieker, Herman Bosch is het aangewezen adres.

Het kleine team van Herman Bosch is sinds kort versterkt door Luuk Leppen. Hij is nu zo'n drie maanden hier werkzaam, nadat hij eerder stage liep. Luuk deed verder enkele universele stages bij garagebedrijven en een snuffelstage bij Volvo. Hij koos bewust om bij Herman Bosch aan de slag te gaan; Luuk geniet namelijk van de uitdaging om met elektronica te werken. Hoewel hij natuurlijk ook een algemeen monteur is, was hij toch toe aan een grotere uitdaging.

Divers
Werken met elektronica is complexer dan mensen denken; bijvoorbeeld om een fout op te sporen in een systeem of om bepaalde elektronica in te bouwen. Momenteel komt met name het inbouwen van alarmsystemen veel voor. Herman Bosch is gecertificeerd om een systeem in te bouwen naar de strenge eisen voor verzekeringen. Dit loopt uiteen van een relatief simpel systeem met startonderbreker en alarmering, maar ook een hellingshoekdetectie en een volgsysteem zijn mogelijk. Dit maakt de auto zeer onaantrekkelijk voor dieven.

Camera
Sommige klussen zijn een leuke uitdaging. Zo moest Luuk recent een achteruitrijcamera inbouwen in een Mercedes. Het is dan een uitdaging om de camera zo te integreren in de elektronica dat de beelden op het scherm getoond konden worden wanneer de bestuurder de auto in zijn achteruit zette. Ook het inbouwen van een camera in auto's zonder display is mogelijk, deze kan namelijk ook netjes toegevoegd worden aan het dashboard. Verder kunt u hier terecht voor onder meer het inbouwen van audiosystemen, carkits, stoelverwarming, airco, het vervangen van uw accu en nog veel meer.

Bel ze!
Het team van Herman Bosch staat u graag te woord voor al uw vragen. Zij zijn gevestigd aan de Wooldriksweg 138a in Enschede. Bel met 053-431 99 95 of kijk op: www.hermanbosch.nl