Afbeelding
Foto:

Zorgeloos op pad

ENSCHEDE - Onverwachts langs de kant van de weg staan wil niemand. Helemaal wanneer er dan ook nog een gepeperde rekening gaat volgen... Om dit te voorkomen is goed onderhoud belangrijk. Iets waar CarProf Auto Bleeker in Enschede u graag mee helpt.

Auto Bleeker Enschede is sinds vorig jaar aangesloten bij CarProf. Daarnaast beschikken zij al over meer dan 80 jaar ervaring in de verkoop en service aan auto's. Je auto is een dierbaar bezit én belangrijk voor je mobiliteit. Je moet er iedere dag op kunnen vertrouwen dat onderhoud goed uitgevoerd is. Een merkdealer is echter relatief duur op dit vlak, waardoor een CarProf-garage een goede keuze is. Autobedrijf Bleeker is sterk in elk merk tegen een aangename prijs.

Voordelen
Een CarProf garage biedt kwaliteit en zekerheid met transparantie voor u als klant. Zo krijgt u altijd een heldere (online) offerte en kunt u met de ServiceBook-app op de telefoon precies zien wat er aan de auto gedaan is. Daarnaast gebruiken zij altijd A-merk onderdelen en de juiste technische informatie om een betrouwbare reparatie of onderhoud uit te voeren. Zo worden reparaties en onderhoud dus naar merkrichtlijnen uitgevoerd, wat een belangrijk stukje gemoedsrust geeft.

Garantie en hulp
CarProf Bleeker Enschede staat dan ook achter haar service; u krijgt 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties, ongeacht het merk of de leeftijd van de auto. Mocht u onverhoopt toch een probleem krijgen met de auto, dan helpt CarProf u uit de brand. Voor maar 29,95 krijgt u Europese pechhulp. Dit zou bij andere aanbieders fors meer kosten, zo'n 120 euro.

Aanbieding
Wie nu overstapt naar CarProf krijgt ook een overstap-pakket ter waarde van 75 euro. Zo kunt u tegen een zeer gunstige prijs uw eerste serviceafspraak maken om deze dealer-kwaliteit service voor een aangename prijs zelf te ervaren. Kom langs bij Auto Bleeker Enschede aan de Boddenkampsingel 2-10, bel met 088-7307500 of kijk op www.bleekergroep.nl/enschede