Afbeelding
Foto:

Gezellige markt van ontmoeting en natuur op Erve Leppink

ENSCHEDE - Komende zaterdag 30 september wordt op Erve Leppink weer een gezellige markt van ontmoeting en natuur gehouden.

Groen Verbinddt organiseert deze jaarlijkse markt van 11.00 tot 15.00 uur aan de Geessinkbraakweg 25. Dezemarkt is gericht op buurtbewoners en bewoners van diverse zorginstellingen in Enschede Zuid.

Natuurlijk genieten
Zij gaan dan samen genieten van zelfgemaakte natuurproducten. Er zijn diverse aanbieders, waaronder de eigen jammaker van Groen Verbindt, de 'noabers' van Weldink vleesverkoop en de Forelderij, Kwekerij en kunstatelier 't Helmgras, de bewoners van Stichting J.P. van den Bent en diverse buurtbewoners met prachtige zelfgemaakte spullen. Ook de Scouts van de Vaandrig Leppink Groep zijn van de partij met broodjes en worst om zelf te bakken en een imker met lekkere honing. Ook een stukje kunst mag natuurlijk niet onbreken op deze leuke markt. Bezoekers kunnen dan ook schilderen of een bloemstukje maken. Voor de kinderen is er een springkussen en een koe die gemolken mag worden.

Pendeldienst
Voor bewoners van zorglocatie De Posten wordt een pendeldienst opgezet om hen te halen en brengen, zodat ook zij mee kunnen genieten van deze leuke markt.

Komt u ook?
Iedereen is van harte welkom op de markt, zaterdag 30 september van 11.00 tot 15.00 uur aan de Geessinkbraakweg 25 in Enschede. Kijk voor meer informatie over Groen Verbindt en alle activiteiten op www.groenverbindt.nl