Afbeelding
Foto:

Tweede editie Groovin' Sunday

HAAKSBERGEN - De voorbereidingen voor Groovin' Sunday op 29 oktober zijn in volle gang. Dit is de tweede editie, net als vorig jaar in zalencentrum 't Hagen aan de Scholtenhagenweg 36.

Groovin' Sunday' moet de sfeer uitstralen van de '60 , '70 en '80er jaren. De entree is gratis en het is toegankelijk voor jong en oud. Het concept is dat de muziek goed in het gehoor moet liggen; een mooie mix van meerdere genres zoals blues, rock, oldies, soul en country. Zelfs reggae behoord tot de mogelijkheden, als het maar goed voelt en lekker klinkt. Zo komt de '60's coverband Beatline.

Goed idee
Het idee om ergens in het najaar een soort van muzikale zondagmiddag te organiseren speelde al langer. "vakanties achter de rug en dan nog even lekker genieten van muziek voor alle leeftijden was het idee. Daarom hebben we deze nieuwe muziekmiddag bedacht aldus Saskia en Paul Overzee van zalencentrum 'T Hagen te Haaksbergen en medeorganisator Jan Wissink. "We geven daarmee gehoor aan het verlangen van vele mensen om iets te organiseren in het najaar". Jerry Wissink (zoon van medeorganisator Jan Wissink) heeft destijds de naam bedacht. "Dat die naam nog niet bestond is onbegrijpelijk zegt hij trots. Het is een "indoor " evenement op de laatste zondag in oktober en de naam Groovin' Sunday en de naam zegt in principe alles" lacht Wissink die als medeorganisator verantwoordelijk is voor de muzikale invulling. Dit moet een jaarlijks evenement worden.