Afbeelding
Foto:

PW Golf organiseert open dag

ENSCHEDE - Hebt u altijd al eens kennis willen maken met de mooie sport golf? Dan is komende zondag een uitgelezen gelegenheid. Prinses Wilhelmina Golf in Enschede Noord organiseert namelijk een open dag.

Van 11.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom. Op het mooie perceel ten zuiden van de UT aan de Maatmanweg 27 deelt PW-golf de grond met PW-hockey. Eigenlijk hebben beide clubs behoefte hebben aan meer ruimte. Toch weet deze club die volledig op vrijwilligers draait iedere keer voldoende mensen aan te trekken, door de sfeer, de mooie locatie en de betaalbaarheid van het lidmaatschap.

Sportief
Golf is een sport die heel veel kan betekenen voor mensen omdat je tot op zeer hoge leeftijd met plezier kunt golfen. Actueel is momenteel het feit dat ook voor ouderen fysieke inspanning op alle fronten bijdraagt aan een gezond lichaam. Misschien juist daardoor zien we in het algemeen veel ouderen bij deze sport. Naast gebruik van spierkracht loop je toch gauw een paar kilometer bij elkaar met een rondje golf. Daarnaast biedt de vereniging ook een sociaal netwerk. Door het vele werk dat de leden op zich nemen ontstaat een hechte kennissen/vriendenkring, die voorkomt dat mensen in een isolement geraken.

Hoge leeftijd
Ook mensen die niet meer in staat zijn om de sport te beoefenen zijn nog steeds welkom en komen op regelmatige basis op de club. Kortom op maatschappelijk gebied draagt PW zijn steentje bij en is het ouderwetse elitaire imago gelukkig ver te zoeken.

Kom langs
Komende zondag ontvangt PW Golf u van harte voor een kennismaking. Alle belangstellenden zijn van harte welkom bij het terrein aan de Maatmanweg 27 in Enschede. Of kijk voor meer informatie op: www.pwgolf.nl