Afbeelding
Foto:

Volop voordeel bij De Couponhal

ENSCHEDE - Bij de Couponhal aan de Cromhoffsbleekweg 120a (bij de Gamma) in Enschede staat het bol van de voordelen voor u als klant. Het is bijna twee jaar geleden dat de Couponhal is verhuist naar het huidige pand, en dat wil men graag met u vieren.

De Couponhal heeft op haar onderkomen ruim 700 vierkante meter woonplezier om haar uitgebreide collectie te tonen. U vindt bij De Couponhal niet alleen tapijten die passen bij moderne interieurs, maar ook laminaat, gordijnen, vinyl, parket en karpetten. En een leuke bijkomstigheid is, dat het tapijt en vinyl altijd gratis gelegd wordt!

Stofferen
Ook nu liggen de coupons in grote aantallen weer voor u klaar, de coupons waar de Couponhal zijn naam door heeft gevestigd in al die jaren. Waarmee de Couponhal tevens een geweldige reputatie heeft opgebouwd, is met het stofferen van trappen. Een trap stofferen kan namelijk al vanaf 249 euro. Dit is inclusief projecttapijt in zes kleuren en inclusief lijm en leggen tot 10 vierkante meter. Kortom, een aantrekkelijke optie voor een net resultaat binnen uw budget.

Veel voordeel
Om te vieren dat de Couponhal bijna twee jaar in haar nieuwe onderkomen gevestigd is, is er tot eind oktober volop voordeel bij de Couponhal. U profiteert van enkele leuke aanbiedingen. Dacht u altijd al aan een mooie traploper bij u in huis? Bij de Couponhal heeft u al een traploper gestoffeerd vanaf 450 euro. Nieuwsgierig? Kom dan een kijkje nemen in de winkel of surf voor meer informatie naar www.couponhal.nl. De medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden.