Afbeelding
Foto:

Goed advies en installatie
bij Elzinga Wonen

ENSCHEDE - Elzinga Wonen is specialist op het gebied van woning- en projectinrichting. Onder meer voor gordijnen, vloeren, meubelen en zonweringen bent u hier aan het juiste adres. De medewerkers beschikken over een grote mate van expertise en zijn onder meer Master Installers van Quick Step.

Met zijn passie voor het in en aankleden van woningen is opa Elzinga 90 jaar geleden de grondlegger geweest voor het huidige familiebedrijf. Met een beproefd oog voor detail en afwerking bezorgt het bedrijf sinds jaar en dag comfort en leef genot bij haar klanten. De vereiste kennis en vakmanschap is van generatie op generatie over gedragen. Zo leerde de huidige eigenaar Ibo Elzinga alles van zijn vader Gerard Elzinga.

Tevreden klanten
Het team van Elzinga Wonen, bestaande uit Ibo, zijn vrouw Uschi, en de stoffeerders Hans en Bas streven altijd naar optimale tevredenheid van hun klanten. Oprecht betrokken en met net iets meer aandacht dan gemiddeld ontzorgen zij en adviseren zij de klanten op zeer vakkundige wijze. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de grote kring tevreden vast klanten. Een kring van ambassadeurs die na 90 jaar nog steeds groeit! Bij Elzinga Wonen vind je alles op het gebied van in en aankleden van je woning. Van gewone en aangepaste meubels tot aan vloeren en raambekleding voor binnen en buiten.

Master Installer
Alle erkende Master Installers zijn terug te vinden op www.elzingawonen.nl. Wie ervoor kiest om zijn vloer te laten plaatsen door een Master Installer, kan genieten van absolute gemoedsrust. Alleen bij de Master Installers krijg je een gratis installatiewaarborg van twee jaar. Door je vloer aan een Master Installer toe te vertrouwen ben je zeker van een optimaal resultaat. Master Installers kunnen ook zonder problemen je trappen, plinten en afwerkingsprofielen voor hun rekening nemen. Hoewel je een Quick-Stepvloer gemakkelijk zelf kan plaatsen, kiezen toch steeds meer mensen voor professionele plaatsing door een erkende Quick-Stepinstallateur. Deze 'Master Installers' worden opgeleid in de Quick-Step Academy, een exclusief trainingscenter in Wielsbeke. Wie met een erkende Master Installer in zee gaat, haalt dan ook een topexpert in huis.

Kom langs
Elzinga Wonen ontvangt u graag voor goed advies over aangenaam wonen in de brede zin. Kom dus zeker eens langs bij de Voortsweg 23-31 in Enschede. Geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Of kijk op: www.elzingawonen.nl

Afbeelding
Afbeelding