Afbeelding
Foto:

Henk Pen caravans & kampeerauto's omgetoverd tot filmlocatie

HAAKSBERGEN - Bezoekers van Henk Pen caravans & kampeerauto's in Haaksbergen keken zaterdag vreemd op. Er was namelijk een cameraploeg bezig met het maken van filmopnames. Het pand werd een dagje omgetoverd tot filmlocatie voor een nieuwe dramaserie.

Deze serie 'voetbalmaffia' is vanaf dit najaar te zien op NPO 3. De winkel in kampeerbenodigdheden stelde graag het bedrijf een dag beschikbaar voor deze opnames.

Voetbalmaffia
Voetbalmaffia is de nieuwe dramaserie van KRO-NCRV. De reeks laat zien hoe het leven van profvoetballer Johnny volledig op z'n kop komt te staan, als hij in aanraking komt met de onderwereld van de voetbalsport. Johnny ontdekt dat voetballers enkel worden beschouwd als handelswaar. Hij verliest de volledige controle over zijn leven en wordt onderdeel van een groot crimineel goknetwerk. Krijgt hij ooit de grip op zijn leven nog terug? Vanaf 22 oktober te zien bij NPO 3.

Henk Pen
Henk Pen caravans & kampeerauto's is sinds de jaren '70 een waar begrip in Twente. Naast deze kampeermiddelen voor koop en verhuur kunnen bezoekers er ook terecht voor een breed scala aan kampeerbenodigdheden en accessoires. De showroom van ruim 20.000 vierkante meter is dé plek om in de vakantiestemming te komen.
Kijk ook op: www.henkpen.nl voor meer informatie over de winkel en alle lopende acties.