Leuke activiteiten voor jeugd kulturhus Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Het Kulturhus Haaksbergen organiseert in september weer diverse leuke woensdagactiviteiten. Voor de jeugd zijn er weer enkele leuke activiteiten waar zij heen kunnen de komende weken. Wat staat er op het programma?

Komende woensdag zal het Kulturhus in ieder geval de nieuwe naam bekend maken van deze activiteiten. Voor de zomervakantie schreven zij namelijk een prijsvraag uit om een pakkender naam te vinden dan alleen 'de activiteiten op de woensdag'. Naast het bekendmaken van de nieuwe naam wordt het seizoen afgetrapt op woensdag 13 september met een gezellige kookworkshop. Van 14.30 tot 16.00 uur worden appelflapjes gemaakt met ijs en vanillesaus. Deelname kost 3 euro en kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom. Aanmelden kan via info@kulturhushaaksbergen.nl

Knutselen
Op woensdag 20 september gaan de deelnemers knutselen. Er wordt dan een vakantiefotohouder gemaakt. Ook dit is van 14.30 tot 16.00 uur en deelname kost 3 euro. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom na aanmelding. De woensdagactiviteiten in september worden afgesloten met een filmvertoning. Op woensdag 27 september genieten de kinderen van de film Ponyo. Dit is een animatiefilm uit 2008 over een 5-jarige jongen die verliefd raakt op een goudvis - die een prinses is en weer mens wil worden. Deze start om 14.30 en duurt tot 16.00 uur. Kijk je mee? Het kost 3 euro.