Afbeelding
Foto:

Blootsvoets wandelen in de vrije natuur

HAAKSBERGEN - Veel mensen genieten intens van een mooie wandeling in de natuur. Maar eigenlijk iedereen doet dit met schoenen aan. Een beetje jammer. Want wil je de natuur écht ervaren, trek je schoenen dan eens uit en wroet met je tenen in de echte aarde.

Om mensen dit eens te laten ervaren organiseert trainer Ellen van de Lande van het Regionaal Wandelsportcentrum Haaksbergen een blootsvoets wandeling in de natuur. Dit doet zij op de tweede Nationale Voetendag, zondag 17 september. Dit is een leuke manier om het blootsvoets wandelen eens onder begeleiding te ervaren.

Handen
Je voeten zijn ronduit bijzonder. Ze kunnen namelijk hetzelfde als je handen. Er zit veel gevoel en beweging in dit ingenieus opgebouwde lichaamsdeel. Maar: het is wel iets wat je moet trainen om hier sterker in te worden. Naarmate je vaker blootsvoets loopt, ga je minder ongemakken ervaren. Wandel blootsvoets in de natuur, voel je voeten herleven en ervaar een algehele ontspanning in je lichaam, hoofd en een stroom van nieuwe energie. De start van deze wandeling is op de parkeerplaats van 't Molenbelt aan de Stendermolenweg 9 in Haaksbergen. Aanvang is om 11.00 uur en het einde is rond 12.30 uur. U gaat wandelen in een kleine groep en in een rustig tempo. Zo kunt u in anderhalf uur tijd het bijzondere van uw voeten ervaren. Deelname kost 5 euro, 2,50 euro voor kinderen tot 10 jaar. Opgave is verplicht via Ellen van de Lande, 053ellen@gmail.com" 053ellen@gmail.com. Ovv Blote voetenwandeling 2017. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en overige informatie.