Afbeelding
Foto:

Hakken met de Party Animals bij Kei-Fit

HAAKSBERGEN - Losgaan en hakken op de beste hits uit de jaren negentig. Op zaterdag 11 november 2017 gaat dat gebeuren bij Sportcentrum Kei-Fit.

We Love the 90's maakt dan haar debuut in Haaksbergen. Eerder werd dj Mental Theo al aangekondigd en deze week maakte de organisatie bekend dat ook de Party Animals van de partij zijn. Jeugdsentiment staat bovenaan tijdens een avondje met de Party Animals. Het Nederlandse viertal bedacht in hun flitsende trainingspakken hits als 'Have You Ever Been Mellow' en 'Hava Naquila', halverwege de jaren negentig. Nog steeds spelen ze er lustig op los. De bezetting van de Party Animals is door de jaren heen wel wat veranderd, maar de passie om publiek te vermaken met de vetste happy hardcore en hardcore house-hits is onveranderd gebleven.Het is de eerste keer dat We Love the 90's naar Haaksbergen komt. Eerder vond het evenement al plaats in Lichtenvoorde en Winterswijk.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor We Love the 90's is inmiddels begonnen. Via de website www.welovethenineties.nl kunnen tickets voor het evenement aangeschaft worden. Ook tickets voor de edities van Winterswijk en Lichtenvoorde zijn via de website verkrijgbaar.