Afbeelding
Foto:

The Big Event bij Opel dealer Kamp Twente

ALMELO/HENGELO - Opel dealer Kamp Twente met vestigingen in Almelo en Hengelo maakt het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk.

Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 11 september tot en met 16 september, krijgt men € 2.000 extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van de huidige auto. Naast de extra inruilwaarde krijgt eenieder die een nieuwe Opel koopt voor € 1000 gratis brandstof en mag men voor € 250 aan Opel-accessoires uitkiezen.

Big Event
"The Big Event strijkt in september 2017 weer in ons land neer," vertelt Kamp Twente. " Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showrooms. " Via www.opel.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen.
Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 11 tot en met 16 september verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Kamp Twente inruilen.

Verdubbel je
extra inruilwaarde

Kamp Twente: "Nieuw dit jaar is de Verdubbelaar! Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot, die geen € 2.000 maar zelfs € 4.000 extra inruilwaarde ontvangt! Om hiervoor in aanmerking te komen dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.opel.nl."

Gratis brandstof
Voor de € 1000 brandstof verstrekt Kamp Twente aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250 aan extra accessoires uitkiezen. ( Karl 500 euro brandstof, Grandland X uitgesloten)

Vestiging Hengelo
zondag geopend

U was het wellicht al opgevallen, Kamp Twente heeft onlangs haar nieuwe vestiging aan de Steenzoutweg 16 in Hengelo geopend. Onder het genot van een hapje en drankje is Kamp Twente in Hengelo a.s. zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur om dit met u te vieren. Zij vertellen u dan graag over al deze mogelijkheden. U bent van harte welkom!