Afbeelding
Foto:

Enquête onder huurders Ons Huis

ENSCHEDE - Is het fijn wonen in Enschede en waar zitten de verbeterpunten op dit moment? Woningcorporatie Ons Huis hoopt dit de komende tijd te weten te komen met een nieuwe huurders enquête.

De huurdersorganisatie SHOH maakt al goede afspraken met de gemeente Enschede en Ons Huis over veel aspecten van het huren en wonen in de stad. Bijvoorbeeld over hoe een woning warm en comfortabel moet zijn, maar ook dat een buurt in de brede zin aangenaam is om te wonen. Hierin wordt dan ook gekeken naar toekomstige ontwikkelingen zoals het duurzamer maken van panden. Om dit in kaart te brengen houdt SHOH samen met de Nederlandse Woonbond een enquête. De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. Hoe meer huurders meewerken, hoe beter de SHOH de belangen van huurders kan behartigen in Enschede.

Uitnodiging
Komende week ontvangen de huurders van Ons Huis hierover persoonlijk een bericht hoe zij deze enquête in kunnen vullen. Op 30 oktober 2017 presenteert SHOH op een bewonersavond in aanwezigheid van Ons Huis de resultaten en bespreekt deze met haar achterban. Alle huurders van Ons Huis worden hiervoor uitgenodigd.