Afbeelding
Foto:

Auto Kuilder lanceert app

ENSCHEDE - Wanneer moet de auto weer naar de APK? Bij welke kilometerstand zou ik onderhoud uit moeten voeren? En is dat lampje op het dashboard een probleem of niet? Zomaar enkele vragen waar u als automobilist mee zit. Maar dankzij de nieuwe gratis app van Auto Kuilder in Enschede worden veel van deze zorgen weggenomen.

Auto Kuilder maakt sinds kort gebruik van een eigen smartphone-applicatie, die gratis te downloaden is voor zowel Android als iPhone-telefoons. De app is bijzonder veelzijdig. Zo geeft deze herinneringen voor de APK en periodiek onderhoud, maar u kunt ook gemakkelijk zelf een afspraak plannen. Via de app kunt u ook direct contact opnemen met Auto Kuilder, ook bij pech of storingen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren op de weg, dan kunt u via de app ook een digitaal schadeformulier invullen. De app geeft daarnaast ook informatie over de nieuwste acties en ontwikkelingen. Kortom, het is de perfecte methode om al uw onderhoud en communicatie op één plek te regelen.

Auto Kuilder
Auto Kuilder is een onafhankelijk en universeel garagebedrijf waar u met alle auto's terecht kunt voor reparatie, onderhoud en APK. In de moderne werkplaats voeren zij het onderhoud uit met de nieuwste apparatuur en vakkennis. Zo kunnen zij ook uw hybride van passend onderhoud voorzien. Een efficiënt middel van contact tussen u en de garage is dan ook een zeer logische stap.

Download de app
De nieuwe applicatie is te downloaden via de website van Auto Kuilder, www.autokuilder.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u ook bellen met: 053-432 10 50. Auto Kuilder is gevestigd aan de Midzomerweg 22 in Enschede.